Veelgestelde vragen

Wat is Jono AI?
Jono AI is een kunstmatige intelligentie die je helpt om betere teksten te schrijven. Sinds Oktober 2022 is het ook mogelijk om afbeeldingen te bewerken zoals achtergrond verwijderen of afbeeldingen te vergroten.

Tekst AI

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Jono?
Jono kan u helpen bij het schrijven van ideeƫn of teksten die overtuigender, beknopter en foutloos zijn.
Hoe werkt Jono?
Jono gebruikt natuurlijke taalverwerking en machine learning om uw inhoud te analyseren en zo nieuwe content te genereren.
Wat is de kwaliteit van Jono?
Jono maakt gebruik van de nieuwste technologieƫn op gebied van AI en machine learning om uw teksten te verbeteren. De kwaliteit op het moment van schrijven is goed. Maar we werken er hard aan om deze nog te verbeteren. Het maken van een goede titel of beschrijving is ook cruciaal in de kwaliteit van de content.
Hoe werkt Jono?
Jono gebruikt natuurlijke taalverwerking en machine learning om uw inhoud te analyseren en zo nieuwe content te genereren.
Welke technieken en modellen gebruikt Jono?
Jono is gemaakt met GPT-3 en eigen modellen. Onze extra modellen of tussen lagen zorgen voor een betere interpretatie en een juiste aansturing en verwerking.
Kan Jono volledige teksten genereren?
Ja, Jono kan volledige teksten genereren. Maar, deze vragen vaak wel nog handmatige verbeteringen achteraf.
Kan ik Jono gebruiken voor mijn chatbot?
Jono is perfect in staat om gesprekken te analyseren en te voeren. Op dit moment is dit enkel op aanvraag beschikbaar. Dit omdat bij het bouwen van een goede chatbot de interpretaties en de mogelijk acties belangrijk zijn. Wil je AI integreren in je support of chatbot contacteer ons dan over een eventuele samenwerking. info@jono.be

Afbeelding AI

Hoeveel tokens kost het om een afbeelding te bewerken?
Per afbeelding betaal je tokens afhankelijk van het type. Dit is een eenheid die we gebruiken om de kosten te berekenen, deze zijn gekoppeld aan je abonnement.
Tekst to Image = 4.000 tokens
Upscale = 1.000 tokens
Kwaliteitsscore = 100 tokens
Verwijder achtergrond = 1.000 tokens
Waar wordt de data opgeslagen?
Afbeeldingen worden naar onze server geupload, deze server bevind zich in Belgiƫ. Alle processing gebeurd op onze server en verlaat deze niet. De afbeeldingen worden verwijderd na 48 uur.

Algemeen

Ik vind het toch maar niets, kan ik mijn geld terug krijgen?
We ontvangen graag feedback van de gebruikers. Als je een vraag hebt, stuur dan een mail naar info@jono.be op die manier kunnen we je helpen met het verbeteren van je invoer wat positief effect heeft op de kwaliteit van de content. Omdat we een gratis proef abonnement hebben is het helaas niet mogelijk om een terugbetaling uit te voeren.
Kunnen jullie op maatt gemaakte types toevoegen, of kunnen jullie ons helpen met custom integraties?
Ja, wij werken voordurend aan nieuwe content en generator types. Ook staan we steeds open voor custom integraties of helpen we je graag verder om je onderneming te verbeteren.
Is deze website gebouwd door Jono AI?
Ja, zo'n 90% van de teksten op deze website zijn gesschreven door Jono. Ook in het development proces hebben we gebruikt gemaakt van AI technologieƫn om het development werkt te versnellen en de kwaliteit te verbeteren.
Zijn er plugins voor mijn website beschikbaar?
Wij beschikken over een API zodat je eigen integraties kan maken. Ook is er een WordPress plugin in Beta. Je kan deze hier downloaden.